Login

O NAMA

Restoran Babilon je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu Splitu. Već godinama se trudimo udovoljiti svim izazovima modernog ugostiteljstva, pa uz dugogodišnju tradiciju te specijalizirano osoblje drzimo korak s vremenom. Naši zadovoljni gosti su nam poticaj za daljnji uspjeh, te se nadamo da smo uspjeli zadovoljiti njihove uvjete. Zato dođite i uvjerite se sami!

VJENČANJA

Organizacija vjenčanja je jedna od usluga koje vršimo u našem restoranu. Sala može primiti 80 osoba. Svojim savjetima i prijedlozima možemo Vam pomoći u odabiru najboljeg za Vas kako bi taj dan ostao u dugom sjećanju.

CATERING

Treba li Vam usluga dostave hrane, organizacija svečanosti kao npr. vjenčanje, promocija ili domjenak? Tu smo za Vas, prilagođavamo se vašem odabiru prostora, hranu također pripremamo po željama individualno tako da smo otvoreni za sve opcije. Naše iskustvo kao i ocjene naših gostiju su dokaz kvalitete. Uvjerite se sami!

o nama
proslave
catering

"Restoran Babilon ima dugu tradiciju organiziranja proslava. Svaki detalj kao i jela u dogovoru s našim gostima možemo prilagoditi i promjeniti. Kod ovakvih događanja kapacitet u sali je 90 osoba, a u bašti također 90 osoba."